DrivePocket

Bună, tuturor! Vă scriu o recomandare într-o grabă de nedescris… am început facultatea și sunt în priză cu o grămadă de treburi. Voiam să vă rețin 5 minute însă, pentru că am descoperit cel mai tare cadou unisex: DrivePocket.

În urmă cu câteva zile, de Dragobete mai exact, cei de la DrivePocket.ro mi-au prezentat o nouă variantă de organizare a mașinii, una atât de simplă și de practică încât nu mi-a venit să cred… Mi-am zis atunci că de mult nu am mai găsit o idee de cadou atât de practică și accesibilă ca preț. Pentru cine? Pentru tine, pentru iubita, pentru mașina noastră, pentru mașina fratelui etc…

DrivePocket-urile vin câte două, ambalate extraordinar de sofisticat într-o cutie natur, gata de oferit oricui. Acestea sunt defapt două coșulețe (aș spune eu) care se montează ușor prin apăsare între scaunele mașinii și consolă. Există un singur reper care trebuie verificat de tine înainte de a comanda o astfel de „minune organizatorică”: spațiul despre care vorbeam mai sus să aibă între 2 și 4 cm. Dacă respecți criteriul și îți alegi nuanța dorită, te vei alege cu un extra spațiu de mini-depozitare în mașina ta… sau a iubitei.

E frustrant să fii la volan, să verifici ceva rapid pe telefon și când se face verde… telefonul a dispărut undeva în abis, într-o gaură neagră pe sub scaune pe undeva. Cel puțin asta simt eu când mi se întâmplă asta. De aceea am întâmpinat DrivePocket în România cu brațele deschise.

Mâine 1 Martie, va fi lansarea oficială a produsului. Te îndemn să te abonezi AICI sau să îi urmărești pe paginile de Facebook sau Instagram, dacă vrei să fii la curent cu ora lansării și cu prețul celor două organizatoare.

Cu drag,

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: